Konkurenčné výhody

BESPLATNA DOSTAVA ZA KUPOVINU NAD 79€

"Kralj" zna, da su danas teška vremena a troškovi su ponekad neumoljivi, stoga je voljan podijeliti ih i to u slučaju kupovine nad 79€ dobijate besplatno dostavu. 


ZADOVOLJSTVO KUPCA 

Prodajni tim kralja je tu za Vas od pondjeljka do petka od 9 - 17:00 za sva vaša pitanja! Imate li pitanje o veličini ubrusa, izobru boje balona ili kako pratiti svoju narudžbu, uvijek će vam rado pomoći. Također postoji mogućnost narudžbe telefonom, tako da ako nemate pristup računalu, nazovite nas na +421 949 672 321 još danas!


ROBA NA ZALIHI  

Na što mislimo pod tim pojmom? Robu većinom imamo na zalihi, ako slučajno nemamo, možemo ju nabaviti do 3 dana.


JAMSTVO POVRATA NOVCA

Jasno nam je, da se ponekad desi da proizvod, koji naručite, jedostavno nije u skladu s vašim očekivanjima, stoga, bez obzira na razlog,  kralj HeliumKing nudi svojim kupcima 100% jamstvo povrata novca, ako se povrat robe izrši do 14 dana od dana primitka pošiljke. Dovoljno je poslati ga natrag nama, u početnom stanju a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. 


POKLON ZA KUPOVINU  

Kralj želi obradovati svoje ljubitelje pa za kupovinu nad 75€ dobijate poklon. 


PRIATELJSKI PREMA OKOLIŠU

I sam kralj HéliumKing se uvijek trudi, kako bi naš okoliš očuvao u što najboljem stanju. Neke od glavnih "zelenih" promjena, koje smo izvršili: Koristimo recikliranu ambalažu kod više od  90% prodavanih proizvoda. Kod pakiranja pošiljke, ne koristimo plastičnu foliju s mjehurićima, koja je štetna za okoliš, nego koristimo papir od kartonskih kutija, koje nisu bile korištene u tom procesu. Kralj uvijek želi biti što "zeleniji", stoga ne oklijevajte i pošaljite mu svoje na info@heliumking.sk.

 

Newsletter

arrow
Registrirajte se za primanje newslettera

Akcije i novosti na vašu e-mail adresu

Noviteti Akcije Popusti

Ova stranica koristi kolačiće. Prelaskom na ovu stranicu izražavate prihvaćanje korištenja istih. Više informacija. OVDJE